Harry Kane siirtyi elokuussa Tottenhamista Bayern Müncheniin noin sadalla miljoonalla eurolla.

Kane, 30, on pelannut loistavan alkukauden Bayernissa. Kaikki kilpailut mukaan luettuna 16 otteluun on syntynyt 21 maalia ja seitsemän maalisyöttöä. Kane on viimeistellyt jo 17 maalia Bundesliigassa. Sillä määrällä olisi voittanut viime kauden Bundesliigan maalikuninkuuden.

Parhaillaan Englannin A-maajoukkueen mukana oleva maalitykki kertoi siirrostaan FourFourTwon haastattelussa. Kane poistui mukavuusalueeltaan jätettyään kasvattajaseuransa Tottenhamin.

– Se oli totta puhuen varsin hullu kokemus. En tiennyt, mitä odottaa, sillä olin ollut Tottenhamissa 19 vuoden ajan. Olin siellä todella onnellinen, joten lähdin pois mukavuusalueeltani. Sain tuntea ensimmäistä kertaa, miten tällaiset siirrot toteutuvat. Viime kaudella keskityin ainoastaan Tottenhamiin ja siihen, että saisimme seuran mahdollisimman korkealle sarjataulukossa. Kauden jälkeen puhuin Tottenhamin kanssa ja selitin heille tarvitsevani siirron muualle. Sitten lähdin lomalle ja sen aikana keskustelut käynnistyivät. Olin luottavainen sen suhteen, että seurat pääsisivät sopuun siirrosta.

– Ensimmäiset päivät Bayernissa tuntui siltä kuin olisin mennyt uuteen kouluun. Laitoin nimiä ylös ja esittelin itseni uusille joukkuetovereille. Olin pelannut useita vastaan aiemmin urallani, joten oli hienoa tutustua heihin henkilökohtaisesti.

Saksalainen kannattajakulttuuri tuli Kanelle suurena yllätyksenä.

– Tuntui uskomattomalta debytoida Bayernissa. Fiilis stadionilla oli jotain erityistä. Olen sittemmin huomannut, ettei se ollut vain sattumaa, sillä saksalaiset kannattajat ovat todella intohimoisia. Muistan, kun odotin pääseväni kentälle. Kuulin rumpujen äänet ja katsoin banderolleja ja lippuja. Sain siitä kylmiä väreitä. Saksalainen kannattajakulttuuri löi minut ällikällä heti alusta saakka.