Inter Miami on viimeistelemässä yhden vuoden mittaista sopimusta Uruguayn huippuhyökkääjä Luis Suárezin kanssa, The Athletic ja Miami Herald uutisoivat tiistai-iltana.

Sopimuksen myötä Suárez palaa samaan joukkueeseen entisten Barcelonan joukkuetovereidensa Lionel Messin, Sergio Busquetsin ja Jordi Alban kanssa. Yhdessä he voittivat neljä La Ligan mestaruutta ja yhden Mestarien liigan vuosien 2014 ja 2020 välillä.

Tammikuussa 37 vuotta täyttävä Suarez vietti viime vuoden brasilialaisen Gremion joukkueessa, jossa hän takoi häikäisevät 24 maalia ja 17 syöttöä 52 ottelussa.

Häntä on kuitenkin piinannut polvivamma, joka vaatii jatkuvaa lääkärinhoitoa, minkä vuoksi hän ei ole todennäköisesti kykeneväinen pelaamaan Miamin jokaista ottelua ensi kaudella.

Miamin odotetaan kuitenkin pelaavan ensi vuonna niin paljon pelejä MLS:n, U.S. Open Cupin, CONCACAF Champions Cupin ja Leagues Cupin välillä, että seura tarvitsee useita vaihtoehtoja jokaiselle pelipaikalle.

Inter Miamin hyökkäyksessä pelaavat ensi kaudella muun muassa Messi, Suárez, Campana, Facundo Farias, Robbie Robinson, sekä Huuhkajien huippupelaaja Robert Taylor.

Vielä ei ole täysin varmaa, millä nimityksellä Suárezin diili lyödään lukkoon. MLS keskustelee mahdollisista rosterisääntöjen muutoksista tänä talvena.

433

@433
🚨 𝐁𝐑𝐄𝐀𝐊𝐈𝐍𝐆: Inter Miami are finalizing a deal to sign Luis Suárez on a one-year deal, @TheAthletic report 🌴👚