Mestarien liigan neljännesvälierät jatkuivat keskiviikkoiltana kahdella ottelulla. Lazio isännöi Bayern Müncheniä Roomassa ja Real Sociedad haastoi PSG:n Pariisissa.

PSG voitti Real Sociedadin 2-0. Lazio sen sijaan järjesti melkoisen yllätyksen voitettuaan vajaamiehisen Bayernin 1-0.

Mestarien liigan voittajasuosikkeihin lukeutuva Bayern München koki viime viikonloppuna nöyryyttävän 0-3-tappion Bayer Leverkusenille Bundesliigan kärkiottelussa.

Leverkusenissa koettu selkäsauna näkyi myös Roomassa, sillä ottelupariin suursuosikkina lähtenyt Bayern ei ollutkaan Lazion niskan päällä ennakko-odotuksista huolimatta. Lazio puolusti tiiviisti, eikä Bayern onnistunut avausjaksolla käyttämään omia paikkojaan hyväkseen.

Lazio siirtyi johtoon noin 20 minuuttia ennen täyttä aikaa. Dayot Upamecano sai punaisen kortin taklattuaan törkeästi Lazion Gustav Isaksenia. Lazio sai rangaistuspotkun ja Ciro Immobile laukoi sen varmasti maaliin. 1-0.

Real Sociedad lähti ennakkoluulottomasti PSG:n kimppuun Parc des Princesillä. Baskijoukkue haastoi PSG:n pelillisesti ja kykeni luomaan muutaman laadukkaan tekopaikan. Myös PSG:llä oli omat hetkensä, mutta tauolle mentiin maalittomassa tasatilanteessa. Kylian Mbappé iski ottelun avausmaalin kulmapotkun jälkitilanteesta 57. minuutilla. Bradley Barcola vastasi isäntien jälkimmäisestä maalista noin varttia myöhemmin.