Saksan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelaava Schalke taistelee putoamista vastaan. 

Schalke on parhaillaan tasapisteissä karsijan paikalla olevan Eintracht Braunschweigin kanssa. Myös suoran putoajan paikalla oleva Rostock on tasapisteissä Schalken kanssa. Schalke kohtaa viikonloppuna Huuhkajat-toppari Robert Ivanovin edustaman Braunschweigin.

Sky Deutschlandin saamien tietojen mukaan Schalke ajautuisi konkurssiin, jos seura putoaisi kauden päätteeksi kolmannelle sarjatasolle. 

Skyn mukaan Schalke ei saisi lisenssiä 3. Bundesliigaan massiivisten velkojensa vuoksi. Schalkella on parhaillaan velkaa noin 165 miljoonan euron edestä. Velka on kasvanut merkittävästi viime vuosina.

Schalke on kerännyt tällä kaudella 19 sarjaottelusta 20 pistettä.

Schalke pelasi viime kaudella Saksan pääsarjassa. Schalke on vajonnut Bundesliigan kärkisijoilta toiseksi korkeimman sarjatason putoamiskamppailuun varsin nopeasti, sillä vielä kaudella 2017-18 seura sijoittui pääsarjassa komeasti toiseksi.

LUE MYÖS