Kolmannella sarjaportaalla pelaava Saarbrücken pudotti tiistaina jo kolmannen Bundesliiga-joukkueen tieltään, kun se eteni Saksan Cupin neljän parhaan joukkoon.

Saarbrücken nousi tappioasemasta 2-1-voittoon Borussia Mönchengladbachia vastaan ratkaisten pelin toisen jakson lisäajalla. Kai Brünker iski vastahyökkäyksestä kotijoukkueen voittomaalin ajassa 90+3.

– Aivan hullua, olen valtavan onnellinen! Olen niin naurettavan ylpeä jokaisesta. Katsokaa heitä! hehkutti Brünker AP:n mukaan, kun hänen joukkuekaverinsa ja Saarbrückenin kannattajat juhlivat hänen ympärillään.

Tiistain ottelu piti alun perin pelata jo 7. helmikuuta, mutta se jouduttiin siirtämään, koska kenttä oli rankkasateen takia pelikelvoton.

Saarbrücken on kunnostautunut tämän kauden Saksan Cupissa todellisena jättiläisten kaatajana, sillä aiemmilla kierroksilla se oli kaatanut jo Bayern Münchenin sekä Eintracht Frankfurtin.

Välierävaiheessa Saarbrücken kohtaa toiseksi korkeimman sarjatason Kaiserslauternin, joten finaalissa pelaa varmuudella yksi joukkue Bundesliigan ulkopuolelta. Toisessa välierässä ovat vastakkain Bundesliigaa johtava Bayer Leverkusen ja toisen sarjaportaan Fortuna Düsseldorf.

Saarbrücken oli viimeksi Saksan Cupin välierissä vuonna 2020, mutta hävisi tuolloin Bayer Leverkusenille 0-4.

Men in Blazers

@MenInBlazers
SAARBRUCKEN REACH GERMAN CUP SEMIS WITH 93RD-MINUTE WINNER AS FAIRYTALE RUN CONTINUES. 🤯

The 3rd-tier side come from behind to beat Gladbach 2-1 & have know eliminated THREE Bundesliga teams in a row. 💪

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!