Eurooppa- ja Konferenssiliigan neljännesvälierien jälkimmäiset osat pelattiin torstaina.

Pelikentillä nähtiin kaksi suomalaista.

Casper Terho pelasi täydet minuutit, kun Royale Union Saint-Gilloise voitti vieraskentällä Fenerbahçen 1-0. Fenerbahçe eteni kuitenkin Konferenssiliigan puolivälieriin yhteismaalein 3-1. Pikkuhuuhkajiin valittu Terho pelasi ottelussa oikeana wingbackina.

Kaan Kairisen Sparta Praha putosi Eurooppa-liigasta hävittyään Liverpoolille peräti yhteismaalein 2-11. Viime viikolla Prahassa pelattu avausosa päättyi Liverpoolin 5-1-vierasvoittoon. Liverpool oli torstaina tyly isäntä. Jürgen Kloppin miehistö latoi neljä maalia Sparta Prahan verkkoon ensimmäisen 14 minuutin aikana. Ottelu päättyi lopulta Liverpoolin 6-1-voittoon. Kairinen oli avausosan tapaan avauksessa.

Lukas Hradecky seurasi penkin puolelta, kun Leverkusen eteni lopulta Qarabagin kustannuksella Eurooppa-liigan puolivälieriin. Leverkusen voitti otteluparin yhteismaalein 5-4.

Noin 20 minuuttia ennen varsinaisen peliajan päättymistä Qarabag johti otteluparia peräti 4-2, mutta Leverkusen nousi jälleen kuolleista voittoon. Jeremie Frimpong iski Leverkusenin ensimmäisen ja Patrik Schick viimeisteli kaksi maalia lisäajalla. Se riitti Leverkusenille, joka ei ole edelleenkään hävinnyt otteluakaan tällä kaudella.

Hradecky on Leverkusenin itsestäänselvä ykkösvahti Bundesliigassa, mutta Saksan cupissa ja Eurooppa-liigassa torjuntavastuu on Matěj Kovářilla.

Eurooppa-liigan puolivälieräparit arvotaan perjantaina.