Helsingin Jalkapalloklubi lainaa hyökkääjä Luke Plangen kauden 2024 mittaisella sopimuksella Valioliiga-seura Crystal Palacesta.

Arsenalin akatemiassa varttunut Plange, 21, pelasi vuosina 2021-2022 Derbyssa, jonka riveissä hän viimeisteli neljä maalia Englannin toiseksi korkeimmalla sarjaportaalla.

Crystal Palaceen siirryttyään Plangen ura on sujunut pitkälti muissa seuroissa. Siirto HJK:hon on hänen viides lainapestinsä muutaman vuoden sisällä. Palacen edustusjoukkueessa Plange ei ole esiintynyt.

– Luke on monipuolinen hyökkääjä, joka pystyy pelaamaan kärjen lisäksi myös laidassa. Hän on varsin hyvä viimeistelijä, pystyy haastamaan 1 vs 1 -tilanteissa ja kykenee suojaamaan palloa. Lisäksi hän on vahva tilanteenvaihdoissa voittaessamme pallon, kommentoi HJK:n urheilujohtaja Vesa Mäki seuran tiedotteesa.

– Luke tuo meille lisää vaihtoehtoja hyökkäykseen. Käytännössä meillä on nyt valittavissa hyökkäyksen kolmelle pelipaikalle yhteensä 7–8 vaihtoehtoa. 

Plangen myötä HJK:n joukkue on ”talven siirtoikkunan osalta valmis”. Klubi lähtee kauteen hallitsevana Veikkausliigan mestarina.

HJK Helsinki

@hjkhelsinki
Luke Plange Crystal Palacesta lainalle Klubiin

21-vuotias Arsenalin akatemian kasvatti tuo monipuolisen vaihtoehdon HJK:n hyökkäykseen.

#HJK #Veikkausliiga #Valioliiga

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!