Holger Badstuber haluaa Harry Kanen nousevan esiin Bayern Münchenin Mestarien liigan välieräparissa Real Madridia vastaan. Entinen Bayern-puolustaja uskoo seuran tarvitsevan supertähtensä tehoja edetäkseen jatkoon otteluparista.

Badstuber voitti itse Mestarien liigan Bayernissa vuonna 2013. Joukkue kukisti tuolloin saksalaiskilpailijansa Borussia Dortmundin 2-1-lukemin.

– Paineita on, mutta kun ajattelee loistavia hyökkääjiä, heidän on suoriuduttava näissä otteluissa. Kun haluaa voittaa Mestarien liigan, tarvitsee Kanen kaltaisia pelaajia. Hänen maalejaan tullaan kaipaamaan molemmissa välieräotteluissa, Badstuber kommentoi Mirrorille.

– Hän on siitä syystä heille tällä hetkellä hyvin tärkeä pelaaja ja hänen harteillaan on paljon paineita. Uskon hänen pystyvän käsittelemään ne.

Kane on tehnyt debyyttikaudellaan jo yli 40 maalia Bayernissa. Englantilaistähti rikkoi myös henkilökohtaisen yhden kauden maaliennätyksensä lauantaina.

LUE MYÖS: Harry Kane saavutti suuren henkilökohtaisen ennätyksen!

Badstuber uskoo, että Kane voisi suoriutua vielä paremmin isoissa otteluissa. Bundesliigan mestaruuden Bayer Leverkusenille hävinnyt Bayern voi voittaa tällä kaudella enää Mestarien liigan.

– Hän sopeutui nopeasti joukkueeseen ja saksalaiseen kulttuuriin, joka ei ole aina niin helppoa. Kauden toisella puoliskolla hänen vaikutuksensa ei kuitenkaan ollut niin suuri erityisesti otteluissa Borussia Dortmundia ja Bayer Leverkusenia vastaan, Badstuber arvioi.

Bayern kohtaa tänään Real Madridin kotonaan välieräparin avausosassa. Toinen osaottelu pelataan vieraissa ensi viikon keskiviikkona.

LUE MYÖS!