Huuhkajien keskikenttäpelaaja Robert Taylor oli lauantaina hyvässä vedossa, kun hänen edustamansa Inter Miami voitti Vancouver Whitecapsin 2-1 MLS:ssä.

Taylor, 29, teki ensimmäisen ja syötti Miamin toisen maalin. Hänen oma osumansa syntyi 38. minuutilla, kun Taylor sai syötön Jordi Albalta, otti kosketuksen kohti keskustaa ja laukoi pallon vastustamattomasti takakulmaan.

Artikkeli jatkuu videon alla.

Inter Miami CF

@InterMiamiCF
What a strike from Robert Taylor to put us ahead!💥 😮‍💨

Miamin toisessa maalissa Taylor harhautti Vancouverin puolustajan kahville ja tarjoili avopaikan Leonardo Campanalle, joka viimeisteli maalin edustalta.

Inter Miami on nyt pelannut kymmenen sarjaottelua putkeen ilman tappiota. Se johtaa MLS:n itäistä konferenssia pisteen erolla FC Cincinnatiin, joka on pelannut ottelun vähemmän.

Artikkeli jatkuu videon alla.

Inter Miami CF

@InterMiamiCF
HE DOES IT AGAINN 🔔🔥

Campana with the finish to make it 2️⃣ Vamos Miami!

Ennätysyleisö saapui katsomaan supertähtiä, jotka eivät tulleet paikalle

Lauantaina Miami pelasi ilman tähtipelaajiaan Lionel Messiä, Sergio Busquetsia ja Luis Suárezia, joille oli annettu lepovuoro.

Whitecapsin toimitusjohtaja Axel Schuster kertoi torstaina joukkueensa kannattajille, että Messi ja kumppanit eivät ole saapumassa otteluun.

– Vaikka emme ole saaneet virallista päivitystä Lionel Messin, Luis Suárezin ja Sergio Busquetsin käytettävyydestä tänä viikonloppuna, olemme ymmärtäneet, että he eivät pääse tälle matkalle.

Otteluun saapui yli 51 000 silmäparia, ennätysmäärä Whitecapsin historiassa. Seura tarjosi stadionillaan ruokaa ja juomaa 50 prosentin alennuksella leppyytelläkseen katsojia, jotka olivat maksaneet isoja summia päästäkseen katsomaan Messiä.

Inter Miamin päävalmentaja Tata Martino sanoi perjantaina, että pelaajien hyvinvointi menee kaiken muun edelle, vaikka se ärsyttäisi katsojia.

– Ymmärrämme ihmisten turhautumisen, erityisesti sen, että he haluavat nähdä nämä pelaajat, mutta meidän tehtävämme valmennusryhmänä on tehdä nämä epämukavat päätökset.

– Ymmärrämme, että nämä pelaajat herättävät reaktioita liigassa ja muilla markkinoilla. Meidän on ryhdyttävä näihin toimenpiteisiin, jotka ovat joskus epämiellyttäviä ihmisille, mutta niistä on hyötyä pelaajille.

– Emme voi ilmoittaa 20 päivän varoitusajalla, mitä aiomme tehdä. Analysoimme tilannetta torstaina, koska meillä on kolme peliä viikossa. Joskus tapahtuu ikäviä asioita, jotka eivät salli pelaajien osallistumista tiettyyn otteluun.

LUE MYÖS!