Leandro Trossardin isä kritisoi Belgian päävalmentajaa Domenico Tedescoa poikansa penkittämisestä maan toisessa lohko-ottelussa Romaniaa vastaan lauantaina miesten EM-kisoissa. 29-vuotias tähtihyökkääjä pääsi Belgian 2-0-voitossa vaihdosta sisään.

Trossard avasi Belgian kisojen ensimmäisessä 0-1-tappiossa Slovakiaa vastaan. Arsenalin hyökkääjä ei saanut kuitenkaan Romania-ottelussa peliaikaa kuin puolen tunnin verran. Trossardin sijaan avauksessa nähtiin Dodi Lukebakio, jonka varoitukset täyttyivät.

Trossardin isä Peter ei ollut tyytyväinen Tedescon valintaan.

– Leandroa kritisoidaan, mutta häntä siirreltiin pelipaikalta toiselle. On vaikea pysyä ohjeiden mukana tällaisissa olosuhteissa. En usko Tedescon olevan Belgialle hyvä valmentaja, vaikka hän ei olekaan yhtä itsepäinen kuin Roberto Martínez aiemmin, Trossardin isä kommentoi belgialaismedia De Morgenille.

Belgia kohtaa keskiviikkona EM-kisojen E-lohkon päätösottelussaan Ukrainan. Lohkon kaikilla mailla on ennen viimeisiä otteluita kolme pistettä kasassa. Jatkopaikasta kisaavat myös Romania ja Slovakia.

LUE MYÖS!