EM-lopputurnaus potkaistaan käyntiin perjantaina. 

Turnauksen voittajasuosikkeihin lukeutuva Englanti aloittaa kisaurakkansa sunnuntaina, kun lohkon avauskierroksella vastaan asettuu Serbia.

EM-kisoja isännöivä Saksa on tuttu paikka Harry Kanelle.

Kane siirtyi viime kesänä Tottenhamista Bayern Müncheniin ja pelasi henkilökohtaisella tasolla loistavan kauden, vaikka Bayernin osalta kausi olikin surkein miesmuistiin. Bayern oli pelannut edellisen pokaalittoman kauden 12 vuotta sitten. Kane teki 44 otteluun yhteensä 45 maalia.

Kane kertoi kokemuksiaan Saksassa pelaamisesta UEFA:n haastattelussa torstaina.

– Se on ollut uskomaton kokemus. Mielestäni Bayernin kaltaisessa seurassa pelaaminen voi vain kehittää sinua ja se vie sinut eri tasolle, koska olet valtavan paineen alla jokaisessa ottelussa. Pelaajien ja valmentajien taso on todella korkealla, ja olen nauttinut siitä. Oli aika pelata uusilla stadioneilla uusia vastustajia vastaan. Olen nauttinut siitä kokemuksesta.

– Olen pelannut tunnelmaltaan urani parhaat ottelut Saksassa ja odotan sen jatkuvan myös EM-kisoissa, Kane viittasi kannattajakulttuuriin.

Englannin ja Serbian välinen ottelu käynnistyy sunnuntaina klo 22.00.

LUE MYÖS