José Mourinho siirtyi viime viikolla Fenerbahçen peräsimeen. Mourinho allekirjoitti kaksivuotisen sopimuksen Turkin suurseuran kanssa.

Mourinho ehti olla työttömänä noin puolen vuoden ajan saatuaan tammikuussa potkut AS Roman päävalmentajan paikalta.

Mourinho on ehtinyt piikittelemään AS Romaa Fenerbahçe-pestin varmistumisen jälkeen.

Julkistamistilaisuudessaan Mourinho korosti, ettei suinkaan ole kiinnostunut hankkimaan ainuttakaan AS Roman pelaajaa Fenerbahçeen.

Viikonloppuna Mourinho muistutti, ettei AS Roma muuttunut parempaan suuntaan sen jälkeen, kun Daniele De Rossi otti ohjat käsiinsä joukkueen päävalmentajana. Mourinhon mukaan Fenerbahçessa on erilainen tulospaine kuin AS Romassa.

– Ehdin ikävöidä voittamisesta pelaamista. Ihmisten mielestä AS Roma pelasi voitoista, kun olin siellä, mutta se ei pitänyt paikkaansa. Potkujeni jälkeen mikään ei muuttunut AS Romassa. Ei kansallisessa tai kansainvälisellä tasolla. Minua motivoi se, ettei täällä saa menettää pisteitä. AS Romassa tai Tottenhamissa ei ollut sellaista painetta.

Fenerbahçe pelaa kesällä Mestarien liigan karsinnoissa.

LUE MYÖS