Romelu Lukaku sai viime kesänä rahakkaan tarjouksen Saudi-Arabiasta. 

Al-Hilal halusi Lukakun riveihinsä, mutta kärki päätti lopulta jäädä Eurooppaan ja pelasi päättyneen kauden lainalla AS Romassa.

Lukaku on parhaillaan Belgian A-maajoukkueen mukana valmistautumassa EM-lopputurnaukseen.

Belgialaismedia RTL haastatteli Lukakua, joka kävi läpi viime kesän tapahtumia.

– Ne olivat intensiiviset kaksi viikkoa. Muutaman päivän pallottelin ajatusta mielessäni. Menenkö sinne vai en? Tuntui kuin kaikki pelaajat olisivat siirtyneet sinne vain hetki sen jälkeen, kun kieltäydyin mahdollisuudesta ja pelästyin siitä. Olen puhunut useasti Yannick Carrascon kanssa elämästä Saudi-Arabiassa. Hän asuu eräänlaisessa kompleksissa, mutta siellä on kaikki tarvittava. 

Lukaku ei suinkaan poissulje mahdollisuutta siirtyä Saudi-Arabiaan tänä kesänä. Chelsea on asettanut hyökkääjälle noin 40 miljoonan euron hintalapun.

– Saudi-Arabia ei pysäyttäisi minua. Nostaisin vain tasoani. Tasoni nousisi paljon korkeammalle kuin ihmiset osaavatkaan ajatella. 

– Näyttää siltä, että pelaajat siirtyvät jatkuvasti entistä suuremmalla syötöllä Saudi-Arabiaan. Infran parantaminen on vielä tarvittavaa, mutta kaikki suuret eurooppalaisseurat tietävät Saudi-Arabian tulleen jalkapallomarkkinoille. Se on nähtävissä myös nyrkkeilyssä, golfissa ja formuloissa.

LUE MYÖS