Konferenssiliigan toisen karsintakierroksen arvonta järjestettiin keskiviikkona Sveitsissä.

Suomalaisseurojen tuuri arvonnoissa ei päätä huimaa.

Suomen Cupin voiton myötä karsintaurakkansa toiselta kierrokselta aloittava Ilves saa vastaansa itävaltalaisen Austria Wienin.

Jos VPS voittaa ensimmäisellä karsintakierroksella liettualaisen FK Žalgirisin, kohtaa se toisella kierroksella kyproslaisen Pafosin ja ruotsalaisen Elfsborgin välisen otteluparin häviäjän. Pafos juhli keväällä Kyproksen cup-mestaruutta. Elfsborg hävisi viime kaudella Allsvenskanin mestaruuden maalierolla.

Jos KuPS kaataa ensimmäisellä karsintakierroksella luxemburgilaisen FC UNA Straassenin, toisella kierroksella vastaan asettuisi norjalainen Tromsø IL. Tromsø pelaa varsin heikkoa kautta Norjan pääsarjassa. 11 pelatun sarjakierroksen jälkeen Tromsø on vasta 14. sijalla, eli karsijan paikalla.

HJK:n Mestarien liigan toisen karsintakierroksen mahdollinen vastustaja arvottiin aiemmin keskiviikkona. Jos HJK voittaa ensimmäisellä karsintakierroksella liettualaisen FK Panevėžysin, seuraavalla kierroksella vastaan asettuisi tuore Puolan mestari Jagiellonia Białystok.

LUE MYÖS