Monet Uruguayn pelaajat tappelivat keskiviikkona Kolumbian kannattajien kanssa joukkueiden välisen Copa Américan välierän jälkeen.

Ottelun päätyttyä kannattajien välille syttyi tappeluja katsomossa, jossa pelaajien läheiset – lapset mukaan lukien – olivat seuraamassa ottelua.

Muun muassa Liverpoolin hyökkääjä Darwin Núñez oli etulinjassa antamassa nyrkkiä kolumbialaisfaneille.

Lopulta järjestyksenvalvojat keskeyttivät tilanteen ja pelaajat palasivat kentälle vieden perheensä katsomosta pois.

Uruguyan kapteeni José María Giménez sanoi, että pelaajien oli pakko toimia, koska he pelkäsivät läheistensä turvallisuuden puolesta.

– Kolumbialaiset fanit tietyssä osassa kävivät kaikkien meidän perheidemme kimppuun. Tämä on katastrofi, perheemme olivat vaarassa. Meidän oli rynnättävä katsomoon hakemaan rakkaamme, joilla on pieniä vastasyntyneitä vauvoja, sanoi Giménez Athleticin mukaan.

– Tämä on täysi katastrofi. Siellä ei ollut yhtään poliisia. He ilmestyivät paikalle puoli tuntia myöhemmin. Katastrofi. Ja me olimme siellä, puolustamassa itseämme ja rakkaitamme.

– Perheemme kärsivät joidenkin ihmisten takia, jotka ovat juoneet muutaman drinkin ja käyttäytyvät kuin lapset. Toivottavasti he (turnauksen järjestäjät) ottavat enemmän varotoimia seuraavaa peliä varten, jotta näin ei tapahdu uudelleen, koska tämä on katastrofi.

Kolumbia voitti Uruguayn välierässä 1-0 ja kohtaa sunnuntain finaalissa Argentiinan.

FOX Soccer

@FOXSoccer
Uruguay players have entered the stands and a fight has broken out between fans and players

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS