Arsenal kaatoi Mestarien liigan alkulohkon viidennessä ottelussaan Dortmundin kotonaan 2-0-lukemin. Maaleista vastasivat hyökkääjät Yaya Sanogo, jolle maali oli ensimmäinen seuran virallisissa peleissä, sekä talismaanina koko kauden seuralla ollut Alexis Sanchez.

Useampikin osuma oli lähellä vaisua saksalaisvastusta vastaan ja mm. Alex Oxlade-Chamberlain osui kertaalleen ylärimaan.

Tällä tuloksella Arsenal eteni jo upeasti 15. kertaa peräjälkeen Mestarien liigan pudotuspeleihin. Dortmund oli jo aiemmin varmistanut paikkansa jatkossa, mutta tappion myötä lohkon ykkössija on vielä joukkueiden kesken auki.

Dortmundilla on 12 pistettä ja Arsenalilla 10 pistettä. Lohkon kolmossijan varmisti Anderlecht kaatamalla kotonaan Galatasarayn 2-0-lukemin. Sija oikeuttaa paikkaan Eurooppa-liigan pudotuspeleissä.

Päätöskierroksella Dortmund isännöi Anderlechtiä ja Arsenal vierailee Turkissa. Dortmundin luulisi pitävän kärkipaikkansa lohkossa, mutta joukkueen vire on ollut syksyllä surkea. Vaikka Mestarien liigassa oli tätä ennen kulkenut, kotimaan sarjassa joukkue on häntäpäässä.