MTV:n urheiluoikeuksien johtaja Jukka Raatikainen kertoi Ylen haastattelussa, että MTV on kiinnostunut jääkiekon SM-liigan televisio-oikeuksista. Raatikainen lyttäsi myös yhdellä kommentillaan suomalaisen jalkapallon.

– Ruotsissa formulat eivät kiinnosta ketään. Suomessa taas jalkapallon kotimainen sarja ei kiinnosta ketään, Raatikainen sanoi Ylelle.

Twitterissä Raatikaisen kommentti sai vihaisen vastaanoton. Veikkausliiga on Suomen mittapuulla toiseksi seuratuin pääsarja, ja sarjan kiinnostavuus on ollut monessa mittauksessa kasvussa viime vuosina.

– Jalkapallo on Suomen harrastetuin laji, Veikkausliiga toiseksi suosituin sarja jonka suosio nousussa, kirjoitti Twitterissä HJK:n mediatuottaja Jupe Väre.

Eräs Twitter-käyttäjä kyseli jo potkuja Raatikaiselle.

– Voiko kyseinen henkilö enää jatkaa työssään kyseisen kommentin jälkeen? Uskottavuus katosi yhdessä lauseessa, R.W.A. Pinomaa kysyi.

– Tämä on yksi niistä syistä, miksi en tule ikinä ostamaan yhtään MTV:n palvelua, Jesse Heikkinen kirjoitti.

– Kotimainen jalkapallo ei saa viedä lähetysaikaa Maajussille Morsiammelta, Turhapurolta tai brittien X-factorilta, Teemu Kuusijoensuu kommentoi.

 

Jupe Väre 🇺🇦

@jupevar

Jupe Väre 🇺🇦

@jupevar
Happamia sanoi kettu jne... @MTVSportfi @isextraFI @yleurheilu @IS_Futis #Veikkausliiga

Sami Ikävalko

@samikavalko
Ja näin @MTVSuomi urheiluoikeuksien johtaja Jukka Raatikainen antaa esimerkin siitä, miten asioita ei kannata esittää. #MTV #Veikkausliiga
Jalkapallo on Suomen harrastetuin laji, #Veikkausliiga toiseksi suosituin sarja jonka suosio nousussa. @MTVSportfi @isextraFI #FaktatHukassa

Jesse Heikkinen

@JesseHeikkinen
Tämä on yksi niistä syistä, miksi en tule ikinä ostamaan yhtään MTV:n palvelua. #Veikkausliiga #huuhkajat

Teemu Kuusijoensuu

@TKuusijoensuu
Kotimainen jalkapallo ei saa viedä lähetysaikaa Maajussille Morsiammelta, Turhapurolta tai brittien X-factorilta. #veikkausliiga @MTVSportfi

Sami Ikävalko

@samikavalko
Ja näin @MTVSuomi urheiluoikeuksien johtaja Jukka Raatikainen antaa esimerkin siitä, miten asioita ei kannata esittää. #MTV #Veikkausliiga