Kisoja ”Nikke” seuraa tarkasti jo sen takia, että kentillä nähdään melkoinen tukku jo omasta seurajoukkueesta AZ Alkmaarista tuttuja pelaajia.

Mikä joukkue on oma suosikkisi kisoissa?

Italia on aina ollut suosikkini, mutta en usko että he menestyvät näissä kisoissa. Argentiina taas on noussut ja uskon, että nämä voivat olla pitkästä aikaa heidän kisansa ja he voivat vetää loppuun saakka.

Entä Hollanti – tunnet sen kuitenkin joukkueista varmasti parhaiten?

Avausvoitto kantaa Hollannin luultavasti lohkovoittoon asti. Jos Hollanti olisi vaikka jäänyt tasapeliin avausottelussaan, niin fanien ja lehdistön paine ja palaute olisi ollut aika kova. Nyt voitto varmasti auttaa heitä pelaamaan vapautuneemmin ja MM-kisoissahan vain tulokset ratkaisevat. Miten pitkälle Hollanti sitten menee, vaikea sanoa.

Onko kisoissa joku suosikkipelaaja?

Ei oikeastaan ketään yksittäistä. Nämä ovat itselleni ensimmäiset MM-kisat, joissa pelaa joukkuekavereitani ja pelaajia joita vastaan olen pelannut. Erityisen mielenkiinnolla seuraan tietenkin omia joukkuekavereitani ja sitä miten he pärjäävät.

Voita Huuhkajat-kirja Antti Niemen omistuskirjoituksella! Lue osallistumisohjeet TÄÄLTÄ.


//