Suomen lupaavimpiin hyökkääjiin lukeutuva Lauri Dalla Valle kaipaa jo tositoimiin. Tällä hetkellä nuorukainen on Fulhamin mies, mutta manageri Martin Jolin mukaan Dalla Vallen kehitykselle olisi parasta päästä lainalle, jotta peliaika olisi mahdollista. Fulhamissa nokkimisjärjestyksessä edellä ovat esimerkiksi Bobby Zamora, Andy Johnson, Clint Dempsey ja Moussa Demble.

– Minun täytyy jutella managerin kanssa ja katsoa, mitä hän ajattelee siitä, mikä on parasta minulle. Nuorten pelaajien on tärkeää pelata pelejä. Lainajaksoni Bournemouthissa auttoi minua paljon. League Onessa pelataan enemmän pitkää palloa ja sinun täytyy taistella paljon. Se auttaa kehittämään nuoria pelaajia, samoin kuin ison yleisön edessä pelaaminen, Dalla Valle sanoo Fulham Chroniclessa.

Dalla Vallea on viety viime aikoina Italian Serie B:ssä pelaavaan Vareseen. Viime tiistaina Dalla Valle pelasi Fulhamin reserviottelun Wigania vastaan.