Suomen A-maajoukkuevahti Otto Fredrikson torjui upeasti nollapelin, kun toiseksi viimeisenä Venäjän liigassa oleva Spartak Naltchik nappasi arvokkaan 2-0 vierasvoiton Tom Tomskilta. Naltchikin alkukausi on ollut sysimusta, joten täysi pistepotti oli enemmän kuin tervetullut. Kyseessä oli 20. kierroksen ottelu ja Naltchikille kauden kolmas voitto.

– Meille jokainen ottelu on nyt strategisesti tärkeä. Olemme kertoneet pelaajille, että sarjataulukko ei kiinnosta meitä. Pojat taistelivat tänään ja me rikoimme kuuden vai viiden vuoden perinteen, sillä Nalchik ei ole näinä vuosina voittanut eikä tehnyt maaliakaan Tomskille. Lopulta seitsemästä, kahdeksasta yrityksestä, onnistuimme kahdesti, Fredriksonin pääkäskyttäjä Sergei Tashuev analysoi voittoa.

Katso parhaat palat Fredriksonin voitosta!


//