Yhdysvaltain itärannikolla, New Yorkin ja Washingtonin suurkaupungit mukaan lukien, on ryhdytty massiivisiin varotoimiin lähestyvän Irene-hurrikaanin takia. Teemu Tainion edustama New York Red Bulls on perunut myös ensi sunnuntaiksi kaavaillun Pohjois-Amerikan MLS-liigan huippumatsin David Beckhamin Los Angelesia vastaan.

Tainio olisi muutenkin ollut pelikiellossa Beckham-mittelöstä, sillä ”Tornion terrieri” sai punaisen kortin edellisessä matsissa. Hurrikaani-uhka on todellinen New Yorkissa ja ottelun uusi päivämäärä on 4. lokakuuta.

– Major League Soccerin, paikallisviranomaisten ja Galaxyn kanssa keskusteltuamme, teimme tämän yhteisen päätöksen ja siirsimme pelin ajatellen fanien, pelaajien ja työntekijöden turvallisuutta. Meillä on silti tulossa loistava ottelu lokakuussa, jolloin kaksi vahvaa joukkuetta pelaavat fantastisessa ilmapiirissä Red Bull Arenalla, Red Bullsin GM ja urheilujohtaja Erik Soler sanoi.

//