TPS paranteli asemiaan Veikkausliigassa nousemalla ohi FC Hongan takaisin sarjataulukon neljänneksi. Hieman alavireisesti viime aikoina pelannut Palloseura nousi tappioasemasta todella tärkeään 2-1-voittoon sarjan häntäpäähän juuttuneen RoPS:n kustannuksella. RoPS oli kuitenkin ilkeä vastustaja, eikä Tepsin iltapuhde ollut missään määrin helppo.

– Pelin kontrolli oli koko ajan meillä ja onneksi päästiin iskemään nopeasti tasoihin. RoPS kyttäsi koko ajan vastaiskuja ja niiden kanssa sai olla tarkkana, TPS-luotsi Marko Rajamäki summaa TPS:n nettisivuilla.

– Pennanen ja Uronen pelasivat täydet minuutit edellispäivänä Porissa Sloveniaa vastaan. Jeren esitys oli jälleen vakuuttava, vaikka väsymys varmasti painoi. Nostan Pennaselle erikseen hattua siitä, että vaikka olimme sopineet, että hän tulee vasta lopussa kentälle, niin hän joutuikin uurastamaan lähes alusta asti. Hieno esitys häneltä, Rajamäki kiitteli.

//