FC Schalke 04:n manageri Horst Heldt sysää kovia paineita pelaajien suuntaan ennen torstai-illan ratkaisevaa Euroopan liigan karsintaottelua HJK:ta vastaan.

– Mikäli emme pääse jatkoon, aiheuttaa se tulonmenetysten myötä supistuksia toimintaamme – koskien niin nykyistä kuin tulevaakin miehistöä. Jokaisen pelaajan on tajuttava, että putoamisella saattaa olla vaikutuksia juuri hänen omaan asemaansa, Heldt lataa kicker-lehden haastattelussa.

Schalke-pomo uskoo yhä HJK:n kaatumiseen. Toiveita nostattaa espanjalaistähti Raulin osallistuminen kotiotteluun.

– Raul oli viime kaudella paras maalitykkimme. Hän teki kaikki kilpailut yhteenlaskettuna 19 osumaa. Tämän kauden Bundesliigassa kasassa on kolmessa ottelussa maali ja kaksi syöttöä. Kanssapelaajat voivat ottaa hänestä oppia.

– Onneksi nyt keskustelu hänen mahdollisesta siirrostaan ollaan saatu päätökseen. Seuraavan kerran istumme alas joulukuussa tai tammikuussa, jolloin katsomme, olisiko mahdollista jatkaa yhteistyötä myös kuluvan kauden ylitse, Heldt painottaa.