Suomen A-maajoukkueen keskikenttäpelaaja Alexei Eremenko junior vastaanotti uuden seuransa pelipaidan (katso kuva) ja pääsi heti haastateltavaksi. Eremenko tekee selväksi, että kiinnostusta oli useammalta suunnalta, mutta Rubin Kazanin yhteydenotto vei lopulta pidemmän korren. Houkutus päästä pelaamaan kotimaassa ja vielä yhdessä veljen (Roman) kanssa, oli tarjous, josta ei voinut kieltäytyä.

– Pari kuukautta meni neuvotellessa. Kun kuulin, että Rubinilla on kiinnostusta, siirsin kaikki muut joukkueet taka-alalle. Olemme pelanneet Romanin kanssa yhdessä Suomen maajoukkueessa. Tietenkin olen erittäin onnellinen ja odotan hetkeä, jolloin menemme yhdessä kentälle.

Pelipaikasta ei ole epäilystäkään, kun asiaa kysytään Eremenko juniorilta. Huuhkaja-fanit ovat tottuneet hyökkäävään ”Losaan” ja samaa roolia mies toivoo myös Rubinissa.

– Olen hyökkäävä pelaaja. Pelipaikkani on hyökkääjien takana, mutta voin pelata millä tahansa pelipaikalla keskikentällä.

//