Maanantaina pelataan mielenkiintoinen liigamatsi, sillä kotijoukkue RoPS:lla on kuluvana kautena kasassa ainoastaan kaksi voittoa Veikkausliigassa. Niistä viimeisin on toukokuulta, ja vieläpä maanantain vastustajaa MYPAa vastaan vieraissa. MYPA:lla taas on meneillään neljän liigamatsin tappioputki.

MYPA:n vastuuvalmentaja Toni ”Toke” Korkeakunnas nostaa pallonhallinnan ja työteliäisyyden ratkaisutekijöiksi.

– Haluan, että kontrolloidaan peliä ja palloa, ollaan se liikkuva, energinen joukkue. Että tehdään hommia niin, että peli kääntyy meille. Koti- ja vieraskentällä RoPS on ollut aivan eri joukkue, Toke sanoo MYPA:n verkkosivuilla.

– Ei tästä helppoa reissua tule, mutta peliin päästään hyvin valmistautuneena. Ollana harjoiteltu pari päivää tekonurmella, ja muutenkin saadaan aika ihanteellinen valmistautuminen tähän.

//