FC Hongalla on vielä kaikki mahdollisuudet mitalisijaan tämän kauden Veikkausliigassa. Espoolaiset ovat ainoastaan kuuden pisteen päässä JJK:sta, kun liigaa on jäljellä vielä 11 peliä. Tulevana torstaina on paljon pelissä JJK:n saapuessa Hongan vieraaksi Tapiolaan.

Hongan Tim Väyrynen on saanut enemmän vastuuta tällä sesongilla. 18-vuotias hyökkääjälupaus on tehnyt neljä maalia, mitä voi pitää hyvänä suorituksena peliaikaan suhteutettuna. Keskimäärin Väyrynen on osunut joka toisessa liigamatsissa. Hongan kasvatti uskoo eurocup-paikkaan, joka on täysin omissa käsissä.

– Kyllä me haetaan se eurocup-paikka. Se on suurin tavoitteemme, Väyrynen sanoo Länsiväylä-lehdelle.

Hongan peli on takkuillut pitkin kautta eikä voittosaldo tyydytä Väyrystä.

- Onhan maalin tekeminen hienoa, mutta voittaminen on vielä mukavampaa. Ihan tyytyväinen en voi olla kauteen, koska meidän pitäisi olla kärkikolmikossa.

Väyrynen antaa ison kiitoksen kehittymisestään Hongalle. Liigajoukkueen luotsit Mika Lehkosuo ja Gert Remmel jatkavat Väyrysen kehittämistä loistavista lähtökohdista – pohjatyö on tehty huolella junioreissa.

- Yksityiskohdat ovat tosi tarkassa syynissä. Hongan olosuhteissa pystyy kehittymään. Honka on tehnyt tosi hienoa junioriduunia. Juniorivalmennuksella on ollut minunkin kehityksessäni tosi iso rooli. Täytyy kiittää junnuvalmentajia Tommi Lingmania, Raimo Konkolaa ja Robert O’Shaugnessya, että voin nyt pelata tällä tasolla.

//