Suomen A-maajoukkueen keskikenttämies Mika Väyrynen oli jo kovaa vauhtia menossa vuoden kontrahdilla Petri Pasasen seurakaveriksi Red Bull Salzburgiin. Itävaltalaisseura oli lyhyen testijakson jälkeen iskenyt suomalaisen eteen sopimustarjouksen ja miehen edellinen seura Heerenveen ehti jo julistaa verkkosivuillaan siirron olevan varma.

Myöhään sunnuntaina Urheilulehti kertoi kuitenkin yllätyskäänteestä: Väyrynen on lentänyt Englantiin neuvottelemaan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavan Leedsin kanssa ja pyrkimässä siten Mikael Forssellin pelitoveriksi. Vaikka keskikenttämies ei vielä lopullisesti tyrmännyt salzburgilaisten sopimustarjousta, ollaan alppimaassa suomalaisen tempusta selvästikin näreissään.

– Väyrysen ja Salzburgin välit kylmenivät viikonlopun aikana. Ei täällä enää puhuta tästä siirrosta. Tämän pelaajan osalta asia on taputeltu, ellei ihan suuria ihmeitä tapahdu, Salzburger Nachrichten -lehdestä kerrotaan SuomiFutis.com-sivuston soitettua lehden toimitukseen.

//