Putoamistaistelusta kuiville hamuava VPS matkaa kovan Klubin vieraaksi keskiviikkona. Vaasalaisten pääkäskijä Petri Vuorisen mielestä Klubia vastaan tarvitaan todellinen täysosumasuoritus, mikäli pisteitä meinataan saada mukaan kotimatkalle.

– Pitää olla nappisuoritus HJK:ta vastaan, jos sieltä pisteitä mielii saada. Meillä on poissaolojakin aika paljon. Meidän pitää huomioida sekin, että pelaamme kahdeksaan päivään kolme peliä, mikä on meidän ryhmällemme kova tahti. Katsotaan, tuleeko pelaamiseen muutoksia, Vuorinen aprikoi VPS:n nettisivuila.

Vuorisen mielestä vastustaja saa lähteä otteluun varsin rennoista lähtöasetelmista. Siinä voisi olla myös Vepsun mahdollisuus.

– He ovat jo voittaneet mestaruuden, ja heillä on myös Cupin finaali edessä lauantaina. On mielenkiintoista nähdä, onko tämä sitten meidän hetkemme iskeä, jos heidän keskittymisensä ei ole ihan täydellistä. Sen näkee keskiviikkona.

//