Vaasan Palloseura julkisti tänään maalivahti Tomer Chencinskin jatkosopimuksen.

Nyt solmittu sopimus kattaa vuoden 2012, mutta Chencinskillä on kuluvan liigakauden päätyttyä kahden viikon ajan mahdollisuus siirtyä Allsvenskan-seura Örebron riveihin (lue uutinen). Maalivahti lähtee Örebron testiin ensi viikolla.

VPS Oy:n toimitusjohtaja Eero Karhumäki kertoo, että mikäli siirto tapahtuu, Vepsu saa siitä korvauksen.

”Siirtokorvauksesta on sovittu”

– Heillä on kaksi viikkoa aikaa päättää, haluavatko he hänet. Mikäli hän sinne lähtee, siirtokorvauksesta on sovittu, Karhumäki sanoo.

Sopimukseen on kirjattu myös siirtosumma, jolla Chencinski voi siirtyä sopimuskauden aikana muuhun ulkomaiseen seuraan, mikäli Örebro ei lunasta häntä kahden viikon sisällä. Maalivahti itse on tyytyväinen uuden sopimuksen syntyyn.

– Halusin varmistaa, että voin olla Vepsussa myös ensi vuonna. Fanit ovat suuri syy siihen, miksi olen viihtynyt täällä niin hyvin. VPS on etenkin maalivahdille hyvä näyteikkuna maailmalle. Olen iloinen, että seura antaa minulle mahdollisuuden käydä kokeilemassa Örebrossa.

//