FC Lahti voi varmistaa liiganousun kaatamalla FC Hämeenlinnan lauantaina vieraskentällä.

Tommi Kautosen valmentama miehistö on terävöittänyt treenejään h-hetken lähestyessä.

– Joukkueessa on odottava tunnelma, mutta harjoitteluun emme ole tehneet sen suurempia muutoksia. Olemme hieman lyhentäneet treenejä, mutta toisaalta terävöitetty. Muuten samoja juttuja tehty kuin koko kauden ajan, Kautonen sanoo YLE:lle.

FC Lahden kausi on ollut vaihteleva, mutta runsaasti liigakokemusta omaava ryhmä on jyräämässä korkeimmalle sarjatasolle.

– Olemme pelanneet hyvin erilaisia pelejä: hyviä, keskinkertaisia ja jopa huonoja. Kaikilla näillä olemme kuitenkin pääsääntöisesti tehneet sen tarpeellisen eli positiivisen tuloksen. Tuloksenteko huonoinakin päivänä on se syy, miksi olemme siellä missä olemme.

//