Timo Furuholm ampui maanantaina peräti neljä osumaa Rovaniemen Palloseuran verkkoon. Näin hyökkääjästä tuli historian ensimmäinen pelaaja, joka on ampunut Veikkausliigassa yhdessä ottelussa neljä maalia FC Interin paita yllään.

Furuholm nousi samalla myös yksin kärkeen tilastossa, jossa lasketaan FC Interin pelaajien vähintään kahden maalin iltoja. Kärkimiehellä on niitä kasassa nyt yhdeksän kappaletta. Ruotsalainen Richard Teberio ampui aikanaan minimissään kaksi osumaa kahdeksassa eri liigakamppailussa.

Furuholmille vasta liigauran ensimmäinen hattutemppu


//

Furuholm on nyt tehtaillut yhteensä 39 osumaa Veikkausliigassa. Kaikki maalit ovat syntyneet 90 liigapelissä FC Interiä edustaen, vaikka miehen liigaura alkoikin kaudella 2003 neljällä ottelulla porilaisen Jazzin paidassa.

Hieman hämmästyttävää on, että vasta maanantaina Furuholm ylsi ensimmäistä kertaa hattutemppuun liigauransa aikana.

Timo Furuholmin ura Veikkausliigassa numeroina//