HJK:n päävalmentaja Antti Muurinen paljasti SuomiFutis.com-sivuston erikoishaastattelussa, että HJK:ssa ollaan valmistauduttu keskikenttäpelaaja Alexander Ringin lähtöön. Suomalaismedia on vienyt Ringiä Saksaan ja Mönchengladbachiin.

Keskiviikkona HJK:n puheenjohtaja Olli-Pekka Lyytikäinen vahvisti MTV3:lle, että seura on saanut Mönchengladbachilta tarjouksen superlupauksestaan. Ringistä tehdystä tarjouksesta uutisoi ensimmäisenä Iltalehti.

– Tämä on ehkä se konkreettisin ja seura, josta hän on itse innostunein. Asiasta on keskusteltu, mutta tämän vuoden puolella tuskin tapahtuu yhtään mitään, Lyytikäinen sanoi MTV3:lle.

”Ring näki tulevat joukkuekaverinsa kahdessa ottelussa”


Borussia Mönchengladbachiin erikoistunut nettisivusto Fohlen-Hautnah paljastaa omassa uutisessaan muutamia uusia yksityiskohtia saksalaisseuran ja Ringin kanssakäymisestä.

- Tietojemme mukaan Ring näki tulevat joukkuekaverinsa bundesliigaotteluissa FC Kölniä (25.11.) ja Dortmundia (3.12.) vastaan. Pelaaja ja seura ovat jo sopineet pitkästä sopimuksesta.

Tuon tiedon mukaan Ring olisi siis ollut marras-joulukuun vaihteessa toista viikkoa Saksassa. Kontrahdin kestoa saksalaissivusto ei erittele.

"Gladbach haluaa kaikki mukaan treenileirille alusta alkaen"

SuomiFutis.com-sivuston haastattelema arvostetun Kicker-lehden toimittaja Jan Lustig arvioi tilanteen etenevän nyt vauhdilla.

- Gladbachin valmentaja Lucien Favre haluaa aina kaikki pelaajat mukaan treenileirille alusta alkaen. Aikaa ei siis ole paljon, Lustig painottaa.

- Favren kiinnostus Ringiä kohtaan heräsi HJK:n Eurooppa-liigan otteluissa Schalkea vastaan.

Mönchengladbachin joukkue palaa Saksaan lyhyeltä joulutauolta 3. tammikuuta. Harjoitusleiri pidetään 5.-12. tammikuuta Turkin Belekissä.