Suomen A-maajoukkueen Roman Eremenkon ja Alexei Eremenko juniorin Rubin Kazan epäonnistui täysin Eurooppa-liigan pudotuspelien ensimmäisessä osassa tiistaina.

Rubin hävisi kreikkalaiselle Olympiakosille 0-1 David Fuster onnistuessa maalinteossa ottelun 71. minuutilla. Maalin jälkeen Rubin sai mahdollisuutensa, sillä ensin Olympiakos-pelaaja lensi suihkuun (73 min.) ja sitten Rubin sai rangaistuspotkun (76 min.), jossa se kuitenkin epäonnistui.

Näin ollen Olympiakos otti arvokkaan vierasvoiton ja teki ennen kaikkea arvokkaan vierasmaalin. Rubinin näkövinkkelistä kyseessä ei ollut varsinaisesti kotiottelu, sillä mittelö väännettiin Moskovassa eikä Kazanissa, jossa ei pysty pelaamaan talven takia.

Rubin ja Olympiakos taistelevat pääsystä 16 parhaan joukkoon Eurooppa-liigassa. Toinen osaotelu pelataan viikon päästä Kreikassa. Suomalaisia ei nähdä Rubinin paidassa, sillä Roman Eremenko ei ole pelikelpoinen edustettuaan Dinamo Kievia. Velipoika Alexei Eremenko junior saisi pelata, mutta hän on edelleen loukkaantuneena.