Maajoukkueen ja brittikenttien legenda Shefki Kuqi sekä peliyhtiö Unibet ovat sopineet yhteistyöstä, joka aloitetaan EM-kisojen alla ja käynnistetään täysimittaisesti tulevana syksynä. Unibetin jalkapalloasiantuntijana Kuqi kommentoi jatkossa värikkääseen tyyliinsä ajankohtaisia tapahtumia kansainvälisiltä jalkapallokentiltä.

Muun muassa Newcastlessa ja Blackburnissa urallaan pelannut Kuqi kertoo syksystä lähtien säännöllisesti asiantuntijanäkemyksiään muun muassa Valioliigasta, Mestarien liigasta ja Suomen maajoukkueen edesottamuksista. Härkämäisellä asenteellaan fanien suosikiksi nousseelta Kuqilta kuullaan myös tarinoita brittikenttien arjesta. Lisäksi mies osallistuu Unibetin toimintaan muun muassa erilaisissa tapahtumissa.

Ensi kaudella Englannin ykkösliigan Oldhamissa jatkava Kuqi odottaa yhteistyötä innolla.

– Tämä on minulle uusi, kiinnostava haaste. Uskon, että pystyn tarjoamaan jalkapallon ystäville vuosien mittaan hankittua tietämystä Englannin kentiltä ja muista sarjoista. Olen pelannut pitkään monissa eri liigoissa, ja tunnen pelaajat, valmentajat ja joukkueiden pelityylit hyvin. Tarkoitus on myös päästä tapaamaan mahdollisimman paljon faneja, Kuqi kertoo.

Myös Unibet on tyytyväinen sopimukseen voimahyökkääjän kanssa.

– Shefkin saaminen Unibetin riveihin on mahtava juttu. Mies on elävä legenda, jonka periksiantamaton asenne ja iloinen persoona eivät jätä ketään kylmäksi. Haluamme tarjota futisfaneille paitsi parasta asiantuntemusta ja vetovinkkejä, myös värikkäitä kuulumisia brittijalkapallon arjesta. Olen varma, että Shefkistä tulee erinomainen aisapari lätkäasiantuntijallemme Esa ”Tiki” Tikkaselle, Unibetin maajohtaja Antti Tikka kommentoi.

Kuqi on kautta aikain ylivoimaisesti eniten Englannin liigakentillä maaleja tehnyt suomalaispelaaja. Hänellä on suomalaisista selkeä ykköstila myös brittikentillä edustettujen seurojen määrässä. Maajoukkueessa Kuqi on pelannut yhteensä 62 ottelua, joissa hän on tehnyt seitsemän maalia.

Unibet tarjoaa EM-futikseen runsaasti mielenkiintoisia ja tuottoisia erikoisvetoja!
Kuittaa 100 euron bonus avaamalla pelitili tästä!