Kerroimme tiistaina, että Italian maajoukkueen kärkimies Mario Balotelli on kuullut ”maailman parhaimman uutisen” heilaltaan Raffaella Ficolta.

– Soitin Mariolle päivää ennen Saksa-ottelua (EM-kisojen välierä) ja sanoin hänelle: ”Muistatko unelmamme vanhemmiksi tulemisesta? No, unelmasta on nyt tullut totta. Odotan lasta, sinun lastasi, Fico hehkutti italialaisessa Chi-lehdessä.

– Hän oli ensin hiljaa. Sitten hän tokaisi: ”Olet antanut minulle maailman parhaan uutisen”. Ja seuraavana päivä kentällä hän teki kaksi maalia, Fico jatkoi.

Balotelli on antanut lehdistötiedotteen tapauksen tiimoilta. Hyökkääjä antaa tapahtumista täysin erilaisen kuvan kuin Fico.

Goal.comin mukaan hyökkääjällä ei ole aikomusta vältellä vastuutaan, mutta aikoo vaatia isyystestiä varmistaakseen, että lapsi on varmasti hänen.

– Suhteemme päättyi huhtikuun alussa ja sittemmin emme ole tavanneet tai kuulleet toisistamme, 21-vuotias maalitykki kertoo.

– Muutama päivä sitten minulle paljastui muiden lähteiden kautta, että Raffaella on raskaana. Päätin ottaa yhteyttä häneen ja vasta tällöin paljastui tämän olevan totta.

Balotelli kertoo olevan tapauksen vuoksi hyvin hämillään.

– Olen hyvin pettynyt. En usko, että se on normaalia kuulla raskaudesta vasta neljännellä kuulla. En ymmärrä, miksi hän ei ottanut mitään yhteyttä välittömästi kertoakseen näin tärkeän asian, Balotelli hämmästelee.

Hyökkääjä sanoo kaikesta huolimatta aikovansa täyttää kaikki velvollisuutensa isänä, mikäli isyystesti osoittautuu positiiviseksi. Balotelli ilmoittaa myös paheksuvansa Ficon tapaa tehdä rahaa ja hankkia julkisuutta asian avulla.

Nyt 100 euroa ILMAISEKSI vedonlyöntiin – futikseen tai muihin kohteisiin!
Avaa pelitilisi tästä ja hyödynnä huikea tarjous!