AC Oulu luottaa nykymiehistöön – uusia pelaajia ei tulossa

Kotimaista jalkapallokeskustelua riittää aina elokuun siirtoikkunan ollessa auki. Esimerkiksi eilen maanantaina Oulun toreilla riitti kuhinaa ja supinaa, kun OPS päätti palkata peräti kahdeksan nigerialaista pelaajaa (uutinen). Toinen oululaisseura, AC Oulu, on siirtomarkkinoilla rauhallisempi.

– Minulta on paljon kyselty uusista pelaajista, mutta niitä ei siis ole tulossa. Pelimme on kehittynyt kauden mittaan ja jokainen peli ja harjoitus yhdessä kehittävät meitä lisää. Vaikka nousu on karannut jo käsistä, tulemme tietysti taistelemaan viimeiseen otteluun saakka parhaasta mahdollisesta sarjasijoituksesta. Pidämme seurana kiinni pitkäjänteisestä tavoitteesta ja siihen eivät muutamat heikot hetket vaikuta, AC Oulun urheilutoimenjohtaja Mika Nurmela toteaa seuran nettisivuilla.

AC Oulun päävalmentaja Juha Malinen löytää kaudesta positiivia puolia, vaikka RoPS sarjakärjessä meneekin menojaan.

Olemme saaneet tällä kaudella vakiokokoonpanoon viisi nuorta pelaajaa (Ojala, Nurmos, Hinkula, Mäkelä ja Tuure Siira) ja lisäksi monet ovat keränneet vähän pienempää vastuuta. Vaikka sarjan piikkipaikka on karannut, olemme voittajia ja näistä lähtökohdista on helppo rakentaa tulevaisuutta, Malinen pohtii.

Lyö Betssonille 25 euron riskitön ensiveto! Nappaa myös 100 euron bonus!
Jos riskitön veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.