Ykkösen häntäpäässä notkuva HIFK pelaa lauantaina tärkeän vierasottelun SJK:ta vastaan. Tähtirinnoilla on matkaa putoamisviivan yläpuolelle kahdeksan pistettä, joten voittoja on tultava. Tässä tavoitteessa helsinkiläisiä auttaa hyökkääjä Zakaria Kibona, joka on vastikään palannut kentille loukkaantumisen jäljiltä.

Pelaa SJK-HIFK NordicBetille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 1,30 – 5,00 – 9,00
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!

– Loukkaantuminen tapahtui harjoituksissa. Joku pelitilanne taisi olla kyseessä, kaveri astui jalkani päälle juuri kun olin kääntymässä. Jalkapöytä naksahti ja seuraavana päivänä todettiin että se on murtunut. Lääkäri määräsi saman tien kuusi viikkoa lepoa. Nyt olen kuitenkin taas kunnossa, jopa paremmassa kunnossa kuin ennen loukkaantumista, Kibona muistelee seuran nettisivuilla.

”Pyrin toki korkeammalle sarjatasolle pelaamaan”

Toukokuun lopulla HIFK:n riveihin siirtynyt Kibona ehti pelata vain kahdessa ottelussa ennen loukkaantumistaan. Viime torstaina hän oli jälleen kentällä, kun tähtirinnat hävisivät FC KooTeePeelle.

– Hyökkääjänä en koskaan voi olla tyytyväinen, kun joukkue on hävinnyt enkä itse ole tehnyt yhtään maalia. Muuten on vaikea sanoa matsista mitään sen kummempaa.

Kärkimies toivoo, että perinteinen seura jatkaisi taivaltaan Ykkösessä.

– Pyrin toki korkeammalle sarjatasolle pelaamaan. Mahdollisuuksia siihen on jo tullut, mutta loukkaantumiset ovat sotkeneet suunnitelmia. Tosin ensi kaudella Ykkösessäkin pelaaminen tulee vielä kysymykseen, kunhan vain säilymme sarjassa! Haluaisin olla mukana viemässä HIFK:ta ylöspäin.

Pelaa SJK-HIFK NordicBetille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 1,30 – 5,00 – 9,00
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!