Huuhkaja-kapteeni Niklas Moisanderin miljoonasiirto on karahtamassa kiville, sillä suurinta kiinnostusta suomalaispelaajaan osoittanut belgialaisseura Anderlecht ei saanut myytyä kärkipelaaja Matias Suarezia Venäjälle.

Anderlecht oli budjetoinut Moisanderin hankinnan Suarezista saatavilla rahoilla, mutta Suarez ei läpäissyt Moskovan TsSKA:n lääkärintarkastusta polvivamman takia. Venäläislähteiden mukaan moskovalaisseura olisi maksanut Anderlechtille jopa 17 miljoonaa euroa, joilla se olisi pystynyt hoitamaan Moisanderista vaadittavan noin 4-5 miljoonan korvauksen AZ Alkmaarille.

Tällä hetkellä Moisanderin Anderlecht-siirto on jäissä. Belgiseuran toimitusjohtaja Herman Van Holsbeeck sanoo Belgiumsoccerille, että edessä olevat Mestarien liigan karsinnat ovat ratkaisevan tärkeitä. Mikäli Anderlecht etenee Mestarien liigan lohkovaiheeseen, saa se tarvittavat miljoonat Moisanderin hankkimiseksi.

Anderlecht voitti Mestarien liigan kolmannen karsintakierroksen ensimmäisessä osassa Ekranasin maalein 5-0. Se on etenemässä jatkoon ja play-offeihin, jotka pelataan elokuun lopulla, jonne siirtyy siis mahdollinen Moisanderin hankinta. Tosin silloin saattaa olla jo myöhäistä, jos joku muu seura on lyönyt tiskiin Moisanderiin vaadittavat arviolta 4-5 miljoonaa euroa.

Nyt 100 euroa ILMAISEKSI vedonlyöntiin – futikseen tai muihin kohteisiin!
Avaa pelitilisi tästä ja hyödynnä huikea tarjous!