Bayern-tähti Arjen Robben: "Minun pitää olla itsekkäämpi"

© Kuva: Getty Images

Bayern Münchenin hollantilaistähden Arjen Robbenin mielestä hänen pitää olla kentällä itsekkäämpi, jotta hän voi jälleen nousta parhaalle tasolleen kentällä.

Pelaa Bayern-Mainz NordicBetille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 1,17 – 7,00 – 15,00
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!
28-vuotias laitalinkki on jo vuosien ajan saanut kritiikkiä juuri tästä aiheesta, kun hän on hakenut laukaisutilaa itselleen joukkuepelin kustannuksella. Miehen omasta mielestä juuri itsekkyys tekee hänestä vaarallisen.

– Pitää palata perusasioihin. Tämä voi kuulostaa erikoiselta, mutta minun pitää alkaa itsekkääksi taas, Robben kertoi Voetbal Internationalille.

– Minun pitää tehdä kentällä henkilökohtaisia suorituksia ja saada siten lisää itseluottamusta. Viime kuukausina en ole saanut itsestäni parasta irti. Olen ajatellut liikaa, kun minun pitäisi mieluimmin toimia intuition varassa.

Robbenin mielestä hänen vahvuutensa on yllätyksellisyys hyökkäyspäässä.

– Arvaamattomuuteni on tavallisesti ollut suurin vahvuuteni. Silloin tällöin tietenkin teen virheitä, mutta nekin kuuluvat peliini. Viime vuonna en saavuttanut parasta tasoani, koska olin muuttanut peliäni alitajuisesti.

Saksan Bundesliigaa johtava Bayern kohtaa viikonlopun kierroksella Mainzin. Robben kärsii Hollannin MM-karsintapelissä saamastaan nivusvammasta ja on vielä epävarmaa ehtiikö hän toipua pelikuntoon.

Pelaa Bayern-Mainz NordicBetille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 1,17 – 7,00 – 15,00
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!


EM-FUTIS: 5€ Ilmaisveto

1. Siirry Betsafelle tästä
2. Klikkaa ”Lunasta”
3. Saat ilmaisen 5€ vedon mihin tahansa EM-matsiin

Huom! Ilmaisveto on voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille