JJK menettämässä laiturinsa Ruotsiin – myös Gruborovics tähyilee ulkomaille

© Kuva: Juha Tamminen

JJK on menettämässä keskikentän laituri Niko Markkulan Ruotsin alasarjoihin. Myös tähtipelaaja Tamas Gruborovicsin lähtö ulkomaille on mahdollinen.

Seuran toimitusjohtaja Joni Vesalainen paljastaa SuomiFutis-sivuston haastattelussa, että Markkula olisi siirtymässä Ruotsin kolmanneksi korkeimmalle sarjatasolle. Miestä vetävät länsinaapuriin lähinnä perhe-elämään liittyvät syyt.

– Me olemme tehneet hänelle tarjouksen kahdesta vuodesta. Nyt on kuitenkin liikkunut vahvoja huhuja, että hän olisi kallistumassa Ruotsiin päin, Vesalainen valottaa.

JJK-pomoa harmittaa 22-vuotiaan pelimiehen maisemanvaihto:

– Markkula pelasi hyvän kesän. Hänellä olisi mahdollisuus nousta Veikkausliigassa kovatasoiseksi pelaajaksi ja päästä ulkomaille vielä kovempiin ympyröihin.

– Mutta pelaaja päättää ja sen mukaan mennään, Vesalainen tiivistää.

Maxino tarjoaa 50 ILMAISKIERROSTA suosittuun Starburst-peliin!
Ei vaadi omaa talletusta! Kampanja on ajallisesti rajoitettu, joten toimi heti!

Gruborovics tähtää ulkomaille

Erinomaista kautta pelaavan Tamas Gruborovicsin tähtäin on suuremmissa ympyröissä. 12 maalia Veikkausliigassa sesongin aikana iskenyt 28-vuotias hyökkäävä keskikenttäpelaaja lähestyy jalkapalloilijan keski-ikää, joten nyt olisi sopiva aika lähteä.

– Tamas katsoo ulkomaat perusteellisesti, että onko siellä mitään. Tällä hetkellä ei ole mitään konkreettista, Vesalainen sanoo.

Vesalainen uskoo, että jyväskyläläiset pääsevät vielä – ainakin jossain vaiheessa – nauttimaan unkarilaissyntyisen taiturin suorituksista:

– Jos ulkomailta ei löydy paikkaa, sitten keskustellaan jatkosta JJK:ssa.

– Tässä vaiheessa ulkomaat ovat kuitenkin hänellä selkeä tavoite. Toivoisin, että hän pääsisi (ulkomaille) ja palaisi sitten jossain vaiheessa takaisin meille, Vesalainen kertoo kehuen samalla vuolaasti maalitykkiä.

Jaakko Käyhkö

Maxino tarjoaa 50 ILMAISKIERROSTA suosittuun Starburst-peliin!
Ei vaadi omaa talletusta! Kampanja on ajallisesti rajoitettu, joten toimi heti!