Ronaldo hätyyttelee ennätyslukemia – “Uskomaton tilasto”

Real Madirdin Cristiano Ronaldolla on mahdollisuus tehdä tänään sunnuntaina seurahistoriaa Espanjan La Ligassa. Jos maalitykki osuu Mallorcaa vastaan, hän nousee seuran seitsemänneksi parhaimmaksi maalintekijäksi La Ligassa.

Pelaa Mallorca-Real Madrid Betsafelle 50 euron riskitön veto kertoimilla: 8,55 – 5,05 – 1,33
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!

Espanjalaisen Marca-lehden mukaan Ronaldo uhkaa maalintekijätilastossa kahta seuralegendaa,  123 maalin miehiä Pirriä (Jose Martinez Sanchez)  sekä Emilio Butraguenoa.  Jos portugalilainen tekee yhden maalin, hän pääsee tasalukemiin miesten kanssa.

– Hän on luonnollinen maalintekijä ja monipuolinen hyökkääjä. Hän voi tehdä maalin päällään sekä molemmilla jaloillaan. Hän liikkuu kentällä nopeasti sekä ylös että alas ja on myös voimakas. Hänellä on kaikkea mitä tarvitaan, ja hän on osoittanut olevansa erinomainen pelaaja, 60-80-luvuilla valkopaidoissa pelannut Pirri kertoi lehdelle lauantaina.

Butragueno lähtee mukaan ylistyslauluun:

– Ronaldo antaa aina 100-prosenttia. Olin itsekin ennen hyökkääjä ja ihailen häntä. Hänen maalintekijätilastonsa on uskomaton.

Ronaldon edessä Real Madridin kaikkien aikojen maalitilastossa on Ferenc Puskas (126 maalia, Hugo Sanchez (164), Santillana (186), Alfredo De Stefano (216) sekä listan kärkinimi, 228 maalia valkopaidassa La Ligassa iskenyt Raul Gonzalez.

Pelaa Mallorca-Real Madrid Betsafelle 50 euron riskitön veto kertoimilla: 8,55 – 5,05 – 1,33
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!


PÄIVÄN VIHJE: FULHAM – MANCHESTER UNITED

Jääkö ManU telineisiin Lontoon kaatosateessa?