Suomalaispelaaja saamassa lähtöpassit bulgarialaisseurastaan – Palaako FC Interiin?

© Kuva: Juha Tamminen

Veikkausliigassa FC Interissä kaudet 2010-11 pelannut Tero Mäntylä on saamassa lähtöpassit Bulgarian pääsarjaseurasta PFC Ludogorets Razgradista. Bulgarialaisen livesport.bg-sivuston mukaan joukkueessa tehdään suursiivousta ja suomalaispelaaja mainitaan yhtenä todennäköisimmistä lähtijöistä.

Mäntylä siirtyi seuraan kaudeksi 2011-12, mutta ei ole onnistunut valloittamaan pelaavaa roolia joukkueessa. Kuluneen kauden aikana mies on päässyt kentälle pääsarjassa vain kertaalleen.

FC Interin päävalmentaja Job Dragstma kertoi marraskuussa SuomiFutis-sivustolle (uutinen) seuran katsastavan vahvistuksia joka linjaan ja keskuspuolustajana viihtyvä 21-vuotias Mäntylä olisi tuttu mies takalinjoja vahvistamaan.