Lehti: Chelsea tekemässä 54 miljoonan punnan ennätystarjouksen

© Kuva: Getty Images

Chelsean omistaja Roman Abramovich on aikeissa tehdä valmennuksesta sapattivuotta viettävälle Pep Guardiolalle ensi kesänä ennätyksellisen tarjouksen. Asiasta kertoo brittiläinen Daily Express -lehti.

Sopimus olisi vuositasolla 18 miljoonan punnan arvoinen. Kolmevuotinen pahvi toisi tällöin Barca-luotsina menestystä niittäneelle Guardiolalle huikeat 54 miljoonan punnan tulot.

Jos sopimus toteutuu tuollaisenaan, nousee Guardiola maailman parhaiten palkatuksi manageriksi. Tällä hetkellä brittikenttien palkkakuningas on Manchester Unitedin manageri Alex Ferguson, joka käärii vuodessa 7,6 miljoonaa puntaa.

Maailman palkkaykkönen on tiettävästi Real Madridin luotsi Jose Mourinho reilun 12,3 miljoonan punnan vuosituloillaan. Guardiola nauttisi uuden sopimuksen myötä selvästi parempaa palkkaa kuin kollegansa.

Guardiolan perässä on myös Bayern München, Manchester United sekä Manchester City. Kuten jo eilen perjantaina kerroimme (lue lisää tästä), Guardiola on saanut houkuttelevimman tarjouksen lontoolaisseurasta.

Chelsean valmennustehtäviä hoitaa tällä hetkellä Rafael Benitez. Hänen sopimuksensa ulottuu juuri kesään asti.


Inter – HIFK | HIFK pulassa! ⭐️⭐️⭐️⭐️