Sami Hyypiä kommentoi Guardiolan Bayern-pestiä: ”Minä en pelkää!”

Bayer Leverkusenin luotsi Sami Hyypiä ottaa ilolla vastaan Pep Guardiolan Bundesliigan valmentajien joukkoon.

Sapattivuotta viettävä espanjalaisvalmentaja palaa ensi kaudella työtehtäviin, kun hän ottaa Bayern Münchenin miehistön komentoonsa. Kaiken Barcelonassa voittanut valmentaja ei Hyypiää pelota:

– Saksalle on erittäin hyvä, että hän saapuu tänne. Minä en pelkää! Hyypiä tokaisee Sportportalin videohaastattelussa (katso video yllä olevasta laatikosta).

– Kesällä voimme sitten katsoa muutaman Barca-pelin videolta, jotta näemme miten hänen joukkueensa pelaa.

Baijerilaisryhmä on tällä hetkellä Bundesliigan kärjessä yhdeksän pisteen erolla Leverkuseniin. Guardiolan mukaantulo ensi kaudella tuskin helpottaa muiden seurojen tehtävää seurajättiä vastaan.

– Toivottavasti Bayern ei tule olemaan joka kausi 20 pistettä muita edellä, Hyypiä heittää.

”Saksalaista futista arvostetaan”

Hyypiä sanoo pelanneensa pelaajaurallaan Espanjaa vastaan, mutta ei ole aivan varma, pääsikö hän tuolloin kohtaamaan jo pelaajana mainetta niittäneen Guardiolan.

– Muistan yhden ottelun Espanjaa vastaan kauan aikaa sitten. En ole ihan varma, pelasiko hän vielä tuolloin. Hän lopetti peliuransa jo varhain. Hän on minua pari kolme vuotta vanhempi. En kyllä muista, olenko pelannut koskaan häntä vastaan, Hyypiä muistelee.

Guardiolaa vietiin siirtohuhuissa myös Chelsean, Manchester Cityn ja esimerkiksi Manchester Unitedin riveihin. Hyypiän mukaan on hieno asia, että luotsi päätti valita juuri saksanmaan.

– Hänen tulonsa alleviivaa sen, että saksalaista futista arvostetaan eurooppalaisella ja myös koko maailman tasolla korkealle.

– Eiköhän Guardiolalla olisi ollut muutama muukin seura, jonne hän olisi voinut mennä, Hyypiä pohtii.


Inter – HIFK | HIFK pulassa! ⭐️⭐️⭐️⭐️