Viimeiset pari kautta Jyväskylän JJK:n maalitykkinä ollut unkarilaispelaaja Tamas Gruborovicsin ura jatkuu seuraavat kaksi kautta liigan yhden mestarisuosikin FC Interin riveissä.

Suomessa jo lapsesta asti asunut mies kertoi katseen olleen viime kauden jälkeen ensin ulkomailla. Mies kävi mm. testileirillä Hollannin pääsarjan Willem II:ssa, mutta se meni osin pilalle loukkaantumisen vuoksi.

– Inter otti minuun yhteyttä viime kauden jälkeen. Halusin kartoittaa kuitenkin myös ulkomaan vaihtoehdot. Päätin kuitenkin liittyä Interiin, joka oli koko ajan minulle oikein hyvä vaihtoehto, Gruborovics kertoi

28-vuotias pelaaja on noussut Veikkausliigan parhaimmistoon vasta viime JJK:n kahtena kautenaan, joilla hän teki yhteensä 36 maalia virallisissa otteluissa.

Aiemmin hän on edustanut myös IFK Mariehamnia, KooTeePeetä, KuPS:iä ja MP:tä, joka on hänen kasvattajaseuransa. Mies uskoo pystyvänsä kehittymään edelleen Turussa.

– He näkevät minussa niitä asioita, joissa uskon olevan hyvä. Uskon myös, että pystyn kehittymään täällä yhä paremmaksi pelaajaksi.