Lionel Messi takomassa kaikkien aikojen ennätyskauden!

© Kuva: Getty Images
Mestarien liigan lohkovaihe käyntiin! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Barcelonan Lionel Messin maalivainu on ollut kauden aikana enemmän kuin kohdallaan. Argentiinalainen on iskenyt enemmän maaleja kuin suurin osa muista La Liga -ryhmistä.

Messi on paukuttanut Espanjan liigassa tällä kaudella käsittämättömät 37 maalia 24 ottelussa. Espanjalaisen Marca-lehden mukaan Messin maaleista 21 on syntynyt vieraskentällä. Näin ollen taituri on kahden maalin päässä yhden kauden vierasmaaliennätyksestä, jota pitää hallussaan Cristiano Ronaldo viime sesongilta.

Ihmeellisin fakta on kuitenkin se, että Messi on tehnyt enemmän maaleja kuin peräti 15 Espanjan liigaryhmää. Ainoastaan neljä muuta joukkuetta, Barcelonan lisäksi, on onnistunut maalinteossa useammin kuin Messi.

Messin ylivoimaisesta kaudesta La Ligassa kertoo sekin, että mies ei ole osunut maalipuiden väliin ainoastaan neljässä koitoksessa. Kukaan ei ole aiemmin osunut vastaavalla tehokkuudella eri otteluissa Espanjassa, joten ennätyskirjat kirjoitettaneen uusiksi tältäkin osin.

Messi on myös peliaikansa puolesta joukkueen teräsmies. Maalitykki on pelannut joukkueensa 24 ottelussa yhtä lukuun ottamatta täydet minuutit. Messin tilastossa on yksi tahra syyskuulta, jolloin mies pelasi vain puoli tuntia Getafea vastaan.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Mestarien liigan lohkovaihe käyntiin! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!