Pärjääkö Pep Guardiola Bayern Münchenissä? – ”Pitää kiinni omasta tyylistään”

Bayern Münchenin ensi kaudella komentoonsa ottava Pep Guardiola tulee menestymään tehtävässään hyvin, jos on uskominen valmentajan entistä suojattia, Andres Iniestaa.

Iniesta on tyytyväinen, että Barcelonassa kaiken voittanut luotsi palaa jälleen valmennushommiin ja uskoo myös, ettei ongelmia tule. Guardiola teki bundesliigaseuran kanssa vastikään kolmen vuoden mittaisen sopimuksen.

– Olen iloinen Pepin puolesta. On tärkeää jalkapallolle ja hänelle, että hänenlaisensa valmentaja on hommissa. Hän yrittää saada uudet pelaajansa pelaamaan hänen tyylillään. Bayernilla on joitain loistavia pelaajia, Iniesta pohti Bild-lehden haastattelussa.

Barcelonan tähtinimi uskoo, ettei Guardiola muuta tyyliään Saksassa.

– Uskon Pepin pitävän kiinni omasta tyylistään. Bayernin pelityyli on aika lailla samantapainen Barcelonan kanssa. Pallonhallinta on varsin tärkeää, ja lisäksi heillä monta korkean luokan pelaajaa.

Espanjan maajoukkuepelaaja avasi myös sitä, millaista on työskennellä Guardiolan kanssa.

– Pep antaa aina 100-prosenttia itsestään siihen, mitä hän tekee. Hän on aina lähellä pelaajiaan, niin kentällä kuin sen ulkopuolella, Iniesta sanoi eikä usko entisen valmentajansa törmäävän hankaluuksiin uudessa ympäristössä.

Guardiola viettää parhaillaan sapattivuotta valmennushommista.


Inter – HIFK | HIFK pulassa! ⭐️⭐️⭐️⭐️