Schalken suomalaishyökkääjä Teemu Pukki saattaa saada jälleen mahdollisuutensa avauskokoonpanossa, kun gelsenkircheniläiset matkaavat vierasotteluun Nürnbergia vastaan Bundesliigassa.

Schalke koki viikolla karvaan pettymyksen, kun joukkue taipui Mestarien liigan neljännesvälierän ratkaisevassa koitoksessa Galatasaraylle. Tuossa ottelussa Pukki pelasi avauskokoonpanossa ja esitti toisella jaksolla pirteitä otteita.

– Mestarien liigasta putoaminen satuttaa totta kai, mutta asiasta valittaminen ei tee hyvää. Pelaajat osoittivat olevansa täydessä tikissä ja toisella jaksolla hyvässä iskussa. Valitettavasti se ei riittänyt puolivälieriin, joukkueen päävalmentaja Jens Keller sanoo seuran verkkosivuilla.

Schalkelta on edelleen sivussa hyökkääjät Klaas-Jan Huntelaar ja Ciprian Marica. Onkin mahdollista, että suomalainen ottaa jälleen paikkansa avauksesta. Toisen jakson hyvät otteet keskiviikkona eivät ainakaan heikentäneet Pukin asemaa.

– Meillä on edessämme kova haaste. He puolustavat hyvin eivätkä anna paljon pois, joten meidän täytyy hyödyntää mahdollisuutemme, Keller varoitteli illan vastustajasta.

Ottelu alkaa Suomen aikaa klo 16.30.