Dortmund-pomo tyrmää Lewandowskin Bayern-siirron: ”Hänellä ei ole purkupykälää”

© Kuva: Getty Images
Jatkuuko Freiburgin alamäki perjantaina? Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Borussia Dortmundin toimitusjohtaja Hans-Joachim Watzke tyrmää espanjalaisen Marca-lehden tiedot, joiden mukaan tähtihyökkääjä Robert Lewandowskilla olisi jo sopimus ensi kaudesta Bayern Münchenin kanssa.

Marca perustaa kirjoituksensa Bayernin nykyluotsi Jupp Heynckesin agentin paljastukseen.

– En minä tiedä, millainen agentti Jupp Heynckesilla on. Meidän on pidättäydyttävä faktoissa. Olisin yllättynyt, mikäli tuollainen kontrahti olisi jo olemassa, Watzke totesi Sky-kanavalle keskiviikon Mestarien liigan ottelun jälkeen.

Tiistaina tuli julkisuuteen Saksan maajoukkuemies Mario Götzen siirto Borussia-paidasta Müncheniin kesällä. Götzen sopimukseen sisältyi kiinteä 37 miljoonan euron siirtosumma, jolla pelaaja saa vaihtaa maisemaa. Lewandowskin kohdalla tilanne on kuitenkin eri.

– Robertilla on voimassa oleva sopimus vuoteen 2014 saakka. Hänellä ei ole purkupykälää, toisin kuin Götzellä. On meidän toiveemme, että hän edustaa meitä myös ensi kaudella. Tämän toiveen toteuttamiseksi olemme valmiita luopumaan siirtokorvauksesta.

Vaikka sopimus sitoo puolalaiskärjen Dortmundiin seuran niin halutessa, jättää seurapomo silti vielä sijaa spekuloinnille.

– Totta kai tulemme keskustelemaan asiasta vielä Robertin kanssa.

Lewandowski sivalsi keskiviikkona huikeat neljä maalia Real Madridin verkkoon Mestarien liigan välierien ensimmäisessä osaottelussa.

Jatkuuko Freiburgin alamäki perjantaina? Lue ennakko & lunasta talletusbonus!