IFK Mariehamn ja ruotsalaishyökkääjä Robin Eriksson, 22, ovat purkaneet yhteisymmärryksessä miehen pelaajasopimuksen. Mies liittyi seuraan vasta talvella, mutta vastoinkäymiset päättivät pestin nopeasti.

Mies on kärsinyt pahasta loukkaantumisesta ja IFK:ssa oli tarkoitus hakea pelikuntoa, mutta pelaaja kokee epärealistisena sen, että pystyisi nykyisellä kunnollaan taistelemaan pelipaikasta IFK:n nykyryhmässä.

Eriksson oli aikoinaan huippulupaus kotimaassaan ja siirtyi 16-vuotiaana Hollantiin Heerenveenin joukkueeseen, missä hänen uransa oli jopa katkolla vuonna 2010 tapahtuneen auto-onnettomuuden seurauksena.

Myöhemmin hän edusti Ruotsissa BK Häckeniä, mutta viime kauden nelostasolla pelaavaa kasvattajaseuraanasa Kärra KIF:iä. IFK:n piti toimia porttina jälleen suuriin ympäröihin, mutta paluu parrasvaloihin saa ainakin toistaiseksi odottaa.

– On ikävää, että Robin haluaa lähteä nyt, koska uskoimme häneen vahvasti ja odotukset olivat korkealla. Toki tässä oli vähän riskiä, koska hän ei ollut vähään aikaan pelannut korkealla huipulla, mutta saimme vaikutelman, että tämä riski kannattaa ottaa. Ihmisenä meillä ei ole hänestä kuin hyvää sanottavaa, IFK:n seurapomo Peter Mattsson kertoi seuransa kotisivuilla.